Unboxing PROLiNK PRO850SFCU Super-Fast Charging UPS 850VA with AVR

PROLiNK PRO850SFCU Super-Fast Charging UPS 850VA with AVR

Ni dah kali ketiga rasanya saya beli barang dari Ipmart. So far boleh dipercayai lah. Pertama kali beli ialah headphone Logitech G35 Gaming Headphones – 981-000116, lepas tu beli Logitech Wireless Trackball M570 – AMR. Dua-dua barang cepat sampai. Kemudian hari ni beli PROLiNK PRO850SFCU Super-Fast Charging UPS 850VA with AVR. So, ketiga-tiga barang ni selamat sampai hanya dalam […]

Beli winter clothes online murah

kids thermal clothes in Malaysia winter clothes online store

Okay, tak lama lagi Autumn season kan, lepas tu Winter season. Nasib baik saya tak suka melancong masa musim sejuk, sebabnya banyak kena bawa baju dan ianya sejuk. Haha So luggage pun berat, bila berat saya kena guna lebih tenaga untuk heret luggage tu. Itulah juga alasan mereka yang tak nak melancong musim sejuk/winter. Tapi […]

Shopping tandas rumah

wpid-dsc_7432.jpg

Ni lah benda paling pelik pernah saya shopping seumur hidup. Haha Shopping tandas untuk rumah yang sedang dibina. Rupanya banyak jenis tandas ada kat market, banyak jenama dan pilihan. Kelabu mata jap bila sampai kat Orange. Mula-mula saya tak nak pun shopping kat Orange ni, tapi disebabkan promosinya yang boleh tahan mantap, mengalir juga dalam […]

Ramly Burger pun ada restoren?

Ramly burger cafe

Alamak.. memang ketinggalan zaman betullah saya ni. Hari ni baru tahu yang Ramly Burger pun ada cafe atau restoren atau kiosk. By the way, maklumat yang ada pun tak berapa cukup. Saya cuba cari lebih banyak info, tapi tak banyak info dijumpai. Sedangkan Ramly ni jenama tak asing lagi di Malaysia. Saya tahu pasal Ramly […]

HSBC juga sama macam Zionis lain, masuk dalam senarai boikot

Saya sendiri tak pernah guna HSBC secara direct untuk tujuan perbankan saya kecuali hanya urusan cek melibatkan pembayaran dari Says dan Nuffnang. Itu hanya untuk duit masuk kerana syarikat tersebut menggunakan HSBC. Kalau nak harapkan saya simpan duit dalam akaun HSBC, mungkin tidak lah sebab itu company asing. Selain dari syarikat asing seperti HSBC, saya […]