Kursus Jahitan, Sulaman dan Baiki Motosikal untuk orang Kelantan

Kursus jahitan di Kelantan

Berita baik bagi orang Kelantan yang nak belajar menjahit, menyulam, ataupun baiki motosikal. Belajar free je rasanya, anjuran Majlis Agama Islam Kelantan (MAIK). Bagi aku, kursus jahitan tu bagus. Sama macam kursus baiki motor. Dua kursus ni boleh bantu korang buat duit. Aku tengok tukang jahit di kampung aku tu memang tak menang tangan, especially […]

Ada pattern RISING WEDGES di GBPUSD

Rising wedges pattern

Kebetulan ada satu chart pattern yang agak menarik di GBPUSD, jadi aku kongsikan kat blog ni. Pattern ni agak popular, dan kebarangkalian ia akan valid juga agak tinggi disebabkan adanya pembentukan beberapa divergence seperti yang kau boleh tengok di indicator Awesome Oscillator di bahagian bawah chart ni. Rising wedges chart pattern ni juga pattern paling […]

Komisen Mobicow yang pertama USD19.92

Buat duit dengan mobicow

Ni pertama kali aku terima income dari Mobicow. Mobicow ni ialah salah satu cara buat duit dengan blog tanpa modal diperlukan. Ayat macam ayat scammer pulak. Modal kau sebenarnya ialah blog je kalau nak buat duit dengan Mobicow ni. Kalau kau tak ada blog, tak dapat aku nak tolong. Sama macam kau nak buat duit […]

Withdraw Hotforex USD590

Hotforex skrill february

Lama tak update withdrawal dari Hotforex ni. Tak tau kenapa, market pun agak perlahan kebelakangan nih. Bila market perlahan, aku malas nak mengadap market. Lagi best duduk rumah lepak tengok tv terutamanya channel NHK World. Sejak dua orang warga Jepun kena penggal kepala dek puak ISIS, aku kerap pulak tonton channel NHK World tu. Banyak […]

Babi Mangalitsa BUKAN spesis baru tapi dah lama sangat dah

apa itu babi magglitsa

Sindrom sebarkan maklumat palsu tanpa usul periksa bukan hanya berlaku dikalangan budak-budak kecil lagi dah, ¬†malah dikalangan orang-orang bertitle datuk juga. Dulu aku ingat, budak je suka sebarkan maklumat tak betul bertujuan untuk dapatkan populariti, biasalah budak baru nak UP kan. Rupanya aku salah. Sindrom ni sangat pelik, dan aku percaya ini sindrom baru. Dalam […]

ISIS Malaysia yang poyo, perasan nak mampus

Kesian betul aku tengok dengan budak-budak muda yang bodoh,¬†yang tak tahu apa-apa dan terlalu taksub dengan ideologi yang tak menguntungkan. Entah apa dia dapat dengan buat ugutan macam tu, aku pun tak tahulah. Fuck demokrasi? Heh. Kau nak merasa duduk di Korea Utara, Ukraine, Syria ke? Atau negara yang duk berperang Boko Harma tu? Atau […]