post

Belajar Forex Guna Trendline – GBPUSD 25 July 2014

belajar trendline

Ok, saya malas nak update blog forex di forex.earnic.com sebab blog tu tak berapa mesra dengan Google dan saya juga malas nak guna Teknik SEO Merah Jambu untuk blog itu. So saya update kat sini la ye. Entry GBPUSD sempena hari raya dan cara guna trendline. Masa nak buat entry tu saya guna Candlestick, overbought […]

post

Panduan Khas Untuk Peniaga Yang Ada Kedai Fizikal Supaya Bisnes Anda Mudah Dijumpai

cara buat bisnes kedai dijumpai di internet

Saya percaya ramai di kalangan kita yang berniaga. Saya sendiri ada buat accommodation services dan kerap menggunakan Google Place untuk buat carian tertentu. Terutama sekali bila melancong. Contohnya, jika saya ke Sarawak saya akan guna Google Place untuk cari restoren yang bagus, kedai kopi dan seumpamanya. Cari di Google Place jauh lagi senang sebab memang […]

post

Apa itu objek 4 segi di kepala orang Yahudi?

Objek empat segi atas kepala yahudi 2

Akhir-akhir ni saya seronok tengok gambar pemuda-pemudi bersedih dengan muka yang buat-buat sedih, macam sedih nak mampus esok lusa je gaya dorang menangis tu. Macam dan dan je dorang nak kena tembak. Padahal menangis kat askar pengganas yang pergi serang negara lain. Dalam duk belek-belek gambar yahudi sedih ni, ada bahagian yang menarik perhatian saya […]